Skip to content
blue wonder productblok professionele reinigers 2020 groot 1

Blue Wonder Professioneel: voor dagelijkse en periodieke reiniging

Blue Wonder Professioneel bestaat uit een aantal reinigers in grootverpakking die uitermate geschikt zijn voor zowel de dagelijkse als de periodieke reiniging van alle ruimten. Kortom, een compleet assortiment professionele reinigers voor allen die een frisse werk- en verblijfsomgeving nastreven voor hun bewoners, bezoekers en het personeel.

Een compleet reinigingsconcept

Met deze serie professionele reinigers zijn nagenoeg alle dagelijkse, speciale en periodieke schoonmaakwerkzaamheden goed en gemakkelijk te verrichten. Een deel van de reinigingsproducten is hoog geconcentreerd. Deze reinigers worden  ingezet al naar gelang de vervuilingsgraad en manier van werken. Zelf doseren geeft de mogelijkheid om in te spelen op de situatie. Zuinig in gebruik en dankzij de doseerdop goed te doseren. Voor het ontvetten van apparatuur en de snelreiniging van glas en interieur zijn er producten “klaar-voor-gebruik”.

 

Een MKB product bij uitstek

Blue Wonder Professioneel is bijzonder geschikt voor allerhande schoonmaakklussen in kantoren, winkels, bedrijven, instellingen, horeca, zorgcentra, foodsector, gebouwoplevering en scholen. Hier biedt zij zowel voor vlek- en vetverwijdering, ontkalken en zwaardere vervuilingen een passende oplossing. 

Food safe

Blue Wonder Professioneel producten zijn geschikt voor gebruik in grootkeukens en voedingsindustrie. Ze kunnen ingezet worden voor het reinigen van alle waterbestendige, wasbare oppervlakken waar met voedsel gewerkt wordt. Mits de gebruiksaanwijzing wordt nageleefd en het gereinigde oppervlak wordt nagespoeld met schoon water.