Skip to content

Daarom kies je voor Blue Wonder:
Nummer 1 schoonmaakkracht uit Nederland

Consumentenbond: ‘Deze spray is zowel de beste als de goedkoopste spray van de test. Vlekken en vuil worden ermee verwijderd en materialen worden niet aangetast.’
De Desinfectie Reinigers van Blue Wonder doden 99,9 % van de bacteriën en reinigen grondig. Verkrijgbaar in sprays en doekjes en als kleine flacons voor onderweg.
Hergebruik elke sprayflacon en tover hem om in een krachtige reiniger met Blue Wonder RE-USE! Goed voor je huis, goed voor onze planeet, goed voor je portemonnee!

Biologisch afbreekbaar, zuinig en krachtig

De Blue Wonder reinigers zijn superkrachtig en alle oppervlakteactieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar. De reinigers zijn zuinig in gebruik en bieden dezelfde kracht als professionele schoonmaakmiddelen.

 

Niet voor niets de nummer 1 schoonmaakkracht uit Nederland!

biologisch afbreekbaar 1

Geen loze beloften en ongeëvenaard veelzijdig!

Wanneer u Blue Wonder probeert, zult u tevreden zijn. Het product lost al zijn beloften in. Uit enquêtes blijkt dat consumenten de veelzijdigheid van de producten het meest waarderen.
Blue Wonder biedt als een van de weinigen in de supermarkt een compleet schoonmaakconcept. Met slechts een paar producten kunt u alle soorten vervuiling in en om het huis de baas.

 

Blue Wonder bespaart ruimte en tijd en maakt het schoonmaken weer eenvoudig.

compleet reinigingsconcept

Milieuvriendelijk én betrokken!

Met onze 100% Natuurlijk productlijn bieden we niet alleen reinigers zonder petrochemische toevoegingen maar helpen wij ook kinderen aan schoon drinkwater!

 

Blue Wonder geeft het aantal verkochte 100% Natuurlijke reinigers door aan de Fairwater Foundation. Dit is een organisatie die samenwerkt Oxfam en Join the Pipe. Per verkochte fles maakt Blue Wonder minimaal € 0,04 over.

De achterliggende berekening van de Fair Water foundation is als volgt:

  • Plaatsing van 1 Blue Pump bij een basisschool = goed voor 500 kinderen
  • Kosten 1 Blue Pump = ca. € 2.500 (levensduur minimaal 10 jaar).
  • Kosten Blue Pump per jaar = € 2.500 / 10 jaar = € 250 / jaar
  • Kosten Blue Pump per kind per jaar = € 250 / 500 kinderen = € 0,50 per kind / per jaar.
  • Kosten Blue Pump per kind per maand = € 0,50 / 12 maanden =  € 0,04 per fles.

 

Help ons helpen!

Wij blijven onze producten continue verbeteren!

We blijven op zoek naar nieuwe en verbeterde ingrediënten die onze producten nog milieuvriendelijker maken en de reinigingskracht nog verder vergroten. De ingrediënten van de Blue Wonder producten zijn van hoge kwaliteit. 

 

Blue Wonder gaat voor alleen het beste product!

continue verbetering
mileuvriendelijk diervriendelijk gebruiksvriendelijk

Krachtige milieu- en gebruiksvriendelijke producten!

Naast dat onze producten biologisch afbreekbaar zijn, zorgen wij ervoor dat u met een kleine hoeveelheid Blue Wonder product grondig kunt reinigen. Makkelijker voor u als gebruiker, maar het zorgt ervoor dat er minder restproduct in het milieu terecht komt. Blue Wonder producten zijn tevens dierproefvrij.

 

Blue Wonder producten zijn krachtig maar toch milieuvriendelijk!