shutterstock_167010416

Al uw vloeren streeploos schoon met fris parfum

shutterstock_167010416

Gebruik Blue Wonder voor al uw vloeren. Voor het reinigen van laminaat, parket, gelakte & geoliede vloeren, houten vloeren in de was, marmer, natuursteen, plavuizen, travertin, leisteen, gietvloeren, pvc vloeren, graniet, linoleum, marmoleum zeil en bamboe. PH neutraal waardoor de vloer niet uitdroogt.

 

  • Lichte vervuiling; halve tot hele dop per halve emmer water (20-40 ml per 5 liter).
  • Flinke vervuiling; 2 hele doppen per halve emmer water.
  • Hardnekkig vuil & vlekken; onverdund op vochtige doek aanbrengen, inwrijven, 5 minuten laten inwerken en dan met doek afnemen.
blue_wonder_ramen-streeploos-schoon

Ramen streeploos schoon met Blue Wonder Alles-Reiniger!

blue_wonder_ramen-streeploos-schoon

Text content

blue_wonder_meubels

Meubels lekker fris en schoon

blue_wonder_meubels

Text content

blue_wonder_speelgoed-schoon-desinfectie

Speelgoed veilig schoon

blue_wonder_speelgoed-schoon-desinfectie

Overal zijn schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels (Salmonella, E-coli en vele andere ziekteverwekkers). Blue Wonder Desinfectie-Reiniger is uniek omdat het reinigt en desinfecteert in één. Met schoonmaken verwijder je ziektekiemen van oppervlakken, met desinfecteren maak je ze daadwerkelijk dood. Daarbij laat het geen schadelijke chemische resten achter.

 

Geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer. Bevat géén chloor en alcohol.

 

LET OP!
Bij voorkeur het product op een doek eerst testen op een onopvallende plaats. Gebruik deze reiniger niet op oxidatiegevoelige materialen zoals natuursteen, koper, brons, messing, nikkel en aluminium.

Doodt-Bacteriën-label_flacon_de_enige

De producten van Blue Wonder Desinfectie zijn de énige oppervlakte reinigers in de supermarkt die ziekmakende bacteriën doden!*

desinfectie-handig-voor-onderweg

*Blue Wonder Desinfectie Reiniger doodt bacteriën, als enige van de oppervlakte­reinigers in de Nederlandse supermarkt in maart 2020.

blue_wonder_was-kleding-schoon

Vlekken verwijderen uit kleding of bekleding? Gebruik Blue Wonder Alles-Reiniger!

blue_wonder_was-kleding-schoon

Text content