Klantenservice

Lees voor alle informatie ook onze Algemene voorwaarden.

 

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling bij Blue Wonder via IDEAL betalen.

Bedenktijd & retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Blue Wonder stort dan het volledige aankoopbedrag inclusief de retour-verzendkosten terug, ongeacht de reden die je opgeeft.   

 

Indien je gebruikmaakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

 

Retourformulier

Om gebruik te maken van dit recht kun je via onderstaande knop het Retourformulier downloaden (pdf), uitprinten, duidelijk leesbaar en compleet invullen en in de doos bijvoegen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het formulier te printen dan kun je ook een geschreven briefje in de doos bijvoegen. We hebben dan de volgende gegevens nodig:

 • Bestelling nummer:
 • Besteld op:
 • Kosten aankoop inclusief verzendkosten; €
 • Kosten retourzending: €
 • Kosten totaal (aankoop + retourzending): €
 • Naam:
 • Straat:
 • Huisnummer:
 • Postcode:
 • Plaats:
 • Bankrekeningnummer IBAN:
 • Datum:
 • Handtekening:

Je kunt ook het Modelformulier voor herroeping gebruiken. Vul het formulier compleet in en voeg het bij de doos in.

 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via bestellingen@bluewonder.com of T 0251-315683 (lokaal tarief).

 

Retouradres

Het pakket kun je terugsturen naar

Blue Wonder

Leidsevaartweg 1

2106 NA Heemstede

 

Restitutie

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen, maar wij nemen dan altijd contact met je op. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren, maar we leveren je bestelling pas nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Wij streven ernaar om bestellingen daarom binnen 3 werkdagen te verzenden. Soms lukt het ons echter niet om dit na te komen, omdat een product bijvoorbeeld niet voorradig is en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren.

 

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten van een bestelling bedragen € 4,95 per bestelling.
Uitzondering: Voor bestellingen van de palletverkoop is de verzending gratis.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na verzending door Blue Wonder de eerstvolgende werkdag tussen 9.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor de palletverkoop wordt er van tevoren contact opgenomen over de leverdatum.

Garantie & Klachten

 

Garantie

Hoewel wij 100% vertrouwen hebben in de kwaliteit van Blue Wonder, toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Als klant heb je recht op een deugdelijk product. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons klachtenformulier in te vullen.

 

Ik heb een
Heb je een EAN code?
Vul hier je EAN code in (13 cijfers)
Heb je een productiecode?
Vul de productiecode in (eerste 4 cijfers)

De productiecode staat gedrukt op het plastic net onder het achteretiket.

Upload een foto (png, jpg of gif)


Uw gegevens
Om jouw bericht te versturen dien je akkoord te gaan met de privacy en cookies en de algemene voorwaarden van Blue Wonder.

 

Je kunt ook mailen naar bestellingen@bluewonder.com of T 0251-315683 (lokaal tarief).