Skip to content

Toilet en septic tank reinigen

blue wonder schoonmaakwijzer desinfectie bad toilet

Basis schoonmaak

Voor de basis schoonmaak van het toilet kunt u de Blue Wonder Kalk-Reinigers gebruiken. Deze reinigen de ondergrond van allerlei kalk-, vet- en vuilresten.

 

Desinfectie

In de WC bevinden zich schadelijke E-coli bacteriën, kalkaanslag en vuil. Blue Wonder Desinfectie WC-Reiniger is een 3 in 1 WC-reiniger is écht uniek omdat het bacteriën doodt, kalk verwijdert en reinigt. Daarnaast kunt u voor het desinfecteren van bijvoorbeeld wc-bril en spoelknop Blue Wonder Desinfectie Spray of doekjes gebruiken.

 

Septic tank

De 100% natuurlijke Blue Wonder WC-reiniger is ook geschikt voor het reinigen van septic tanks. Let hierbij wel op de juiste dosering, dan behoudt je namelijk de natuurlijke afbraak door bacteriën (per 10 liter vloeistof in de septic tank 1 witte dop 100% natuurlijke Blue Wonder WC-reiniger).

Blue Wonder Desinfectie

De producten van Blue Wonder Desinfectie zijn de énige oppervlakte reinigers in de supermarkt die ziekmakende bacteriën doden!*

*Blue Wonder Desinfectie Reinigers doden bacteriën, als enige van de oppervlaktereinigers in de Nederlandse supermarkt in januari 2017.


*Blue Wonder Desinfectie Reinigers doden bacteriën, als enige van de oppervlaktereinigers in de Nederlandse supermarkt in januari 2017.

Blue Wonder Kalk-reiniger dopflacon

Geconcentreerd voor reiniging van grotere waterbestendige harde oppervlakken.

Blue Wonder Kalk-reiniger sprayflacon

Voor de reiniging van kleine waterbestendige harde oppervlakken en voor het verwijderen van vlekken.

Blue Wonder 100% Natuurlijke Kalk-reiniger

100% Natuurlijk en toch krachtig schoon, met een heerlijk parfum van oranjebloesem en jasmijn.

Blue Wonder Sanitairreiniger Professioneel

Grote verpakking voor de professional, reinigt en voorkomt de opbouw van kalkaanslag.

Blue Wonder Desinfectie Reiniger sprayflacon

Handige spray, geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer.

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes 40 stuks

Verpakking van 40 grote doekjes, geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer.

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes 80 stuks

Verpakking van 80 grote doekjes, geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer.

Blue Wonder Desinfectie
WC-Reiniger

Sterk tegen de schadelijke E-coli bacterie. Een unieke 3 in 1 WC-reiniger: bacteriedodend, antikalk en reinigend. Laat geen schadelijke chemische resten achter en is chloor en alcoholvrij.

Blue Wonder 100% Natuurlijke WC-Reiniger

Deze 100% natuurlijke reiniger is geschikt voor het ontkalken én reinigen van alle soorten WC’s en septic tanks.