Skip to content

Desinfectie in de keuken

blue wonder schoonmaakwijzer desinfectie keuken

Overal zijn schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels (Salmonella, E-coli en vele andere ziekteverwekkers). Blue Wonder Desinfectie reinigers zijn uniek omdat ze reinigen en desinfecteren in één.

 

Met schoonmaken verwijder je ziektekiemen van oppervlakken, met desinfecteren maak je ze daadwerkelijk dood. Daarbij laat het geen schadelijke chemische resten achter.

 

De Desinfectie reinigers van Blue Wonder zijn geschikt voor dagelijks gebruik in de keuken; op uw aanrecht, kranen, tafels, werkbladen en koelkast maar ook voor badkamer en toilet, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer. Wordt ook in ziekenhuizen gebruikt!

De producten van Blue Wonder Desinfectie zijn de énige oppervlakte reinigers in de supermarkt die ziekmakende bacteriën doden!*

*Blue Wonder Desinfectie Reinigers doden bacteriën, als enige van de oppervlaktereinigers in de Nederlandse supermarkt in januari 2017.


*Blue Wonder Desinfectie Reinigers doden bacteriën, als enige van de oppervlaktereinigers in de Nederlandse supermarkt in januari 2017.

Blue Wonder Desinfectie Reiniger sprayflacon

Handige spray, geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer.

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes 40 stuks

Verpakking van 40 grote doekjes, geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer.

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes 80 stuks

Verpakking van 80 grote doekjes, geschikt voor dagelijks gebruik op uw aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer.